Betaling.

U kunt uw bestelling op diverse manieren afrekenen.

 

VOORUITBETALEN

U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling in behandeling worden genomen.

 

REMBOURS

U betaalt rechtstreeks aan de bezorger van uw bestelling op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de bezorger langs komt. Treft de bezorger u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u een afhaalbericht. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een afhaaladres bij u in de buurt. 

Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 7,50 in rekening (+ de normale verzendkosten)

Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

 

PAYPAL/CREDIT CARD

U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website vanPayPal.

 

 

 

Compare Products

You have no items to compare.