FA 179/60 designyourbelt

FA 179/60 designyourbelt

More Views

FA 179/60 designyourbelt
€ 59,95

Op basis van dit model kunt u uw eigen kwaliteitsriem zelf verder ontwerpen met een breedte van 5 cm. Het model gesp dat u heeft gekozen is met name geschikt voor het ontwerpen van een ceintuur  die gedragen wordt op de HEUP/TAILLE maar uiteraard zijn andere opties ook mogelijk. Dit mooie elegante model staat mooi bij een casual-look maar kan ook zeer zeker goed gedragen worden met een jeans.


 

Determine Size
Reset Configuration

* Required Fields

€ 59,95

Details

U heeft gekozen voor het ontwerpen van uw nieuwe riem op basis van model FA 179/60.

Op basis van dit model kunt u uw eigen kwaliteitsriem zelf verder ontwerpen met een breedte van 5 cm. Het model gesp dat u heeft gekozen is met name geschikt voor het ontwerpen van een ceintuur die gedragen wordt op de HEUP/TAILLE maar uiteraard zijn andere opties ook mogelijk. Dit mooie elegante model staat mooi bij een casual-look maar kan ook zeer zeker goed gedragen worden met een jeans.

Op basis van model FA 179/60 heeft u de keuze voor het ontwerpen van uw riem met de volgende leersoorten: Minnesota, gump, jungle, apaloosa.

Wanneer u de keuze hebt gemaakt voor het soort leer waarmee u de riem wilt laten maken, kunt u op basis van die keuze de kleur bepalen van de gekozen leersoort. De volgende keuze die u maakt is de uitvoering van de gesp. Uiteraard is ook een perfecte pasvorm voor een prachtige damesceintuur van belang. Daarom bent u bij ons niet gebonden aan standaard maten voor uw ceintuur maar kunt u zelf de lengte bepalen.

Een ceintuur op basis van model FA 179/60 is leverbaar in een lengte van maximaal 125 cm. Voor het nemen van de maat voor uw riem, raadpleeg deze info over maat nemen. Wanneer u alle keuzes heeft gemaakt en uw riem heeft ontwerpen, kunt u uw bestelling plaatsen.

De vaklieden van Pino Cervellione gaan vervolgens aan de slag om van de door u gekozen kwaliteitsonderdelen een damesceintuur te vormen waarmee u kunt schitteren en waarvan u nog jaren plezier zult hebben.

Additional Information

Modelnummer FA 179/60
Breedte 5 cm
Type Passant No
Aantal Passant No
Passant Kleur No
Type Gesp No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.